Kwaliteits schoen reparaties

                    gildensv

Schoenreparatie is een vak. 

Door uw schoenen bij ons aan te bieden, weet u, dat uw schoenen in handen zijn van volledig gediplomeerde schoenherstellers met passie voor hun vak. Wij zullen altijd onze uiterste best doen, om uw schoenen weer optimaal te repareren. Mensen onderschatten in het algemeen hoe belangrijk goed schoeisel is.

 mysole


Uw schoenen en uw gezondheid hebben misschien wel meer met elkaar te maken dan u denkt. Scheve hakken, bijvoorbeeld, is één van de belangrijkste oorzaken voor rugklachten. Bovendien worden vanuit uw voeten belangrijke lichaamsfuncties geprikkeld en gestuurd. Zorg daarom goed voor uw voeten door uw schoenen op tijd te onderhouden en/of te repareren. Bij uw schoenmaker kunt u rekenen op gedegen en professioneel advies, ook wanneer er sprake is van voet- en schoenproblemen.

 

Ook zijn we aangesloten bij het schoenmakers gilde, dit betekent dat wij uw merkschoenen weer als nieuw kunnen herstellen. Ook worden we jaarlijks gecontroleerd op het geleverde werk. Kijk hier eens voor de aangesloten merken en mogelijkheden.

 

Ook voor de reparatie aan orthopedische schoenen bent u aan het juiste adres, of er nu gewoon nieuwe zolen of hakken onder moeten of meer specialistische aanpassingen, dit is voor ons geen probleem. 

You must install Adobe Flash to view this content.