Kwaliteits schoen reparaties

                    gildensv

vbHet bedrijf

DeSchoenhersteller.nl zit al meer dan 30 jaar in Delfzijl aan het Vennenplein.  En inmiddels zijn we een begrip in de wijde omgeving. Van oorsprong zijn we een 'klaar terwijl u wacht' bedrijf, dit paste alleen niet bij de visie van Wouter. Hier werd dan ook een punt achter gezet, om zo meer als bedrijf richting een kwaliteit schoenmakerij te gaan. Meer tijd kunnen nemen voor reparaties was een pre; mooiere afwerking, meer tijd voor complexere reparaties.

Dit was de richting die Wouter en ook Jevin meer voor ogen hadden en die weg zijn we dan jaren geleden ook ingeslagen. Mooiere reparaties zijn een feit en ook complexere reparaties zijn geen probleem en worden gezien als een welkome uitdaging.

Stomerij

Ook hebben wij een stomerij service via Hendorette . U kunt alleen uw goederen inleveren in Delfzijl. Dinsdag en zaterdag zijn de haal en breng dagen        wouter

Sinds zijn 16e was Fred werkzaam in het bedrijf van G.Ernens. In 1992 heeft hij de opleiding afgerond als meester schoenhersteller. In 1994 ging zijn toenmalige werkgever Gerard  Ernens  met pensioen en toen heeft  de schoenmakerij over kunnen nemen. Hierna heeft hij zich aangemeld als erkend leerbedrijf, om zo het vak te kunnen leren aan z’n toenmalige werknemer. Deze werknemer heeft later een andere beroepskeuze gemaakt en toen kwam Jevin in het zicht.

          jevin

Jevin is vanaf 2007 in dienst voor schoenmakerij Verhaag. Na een jaar als bijbaantje te hebben gewerkt, is hij begonnen aan de opleiding voor schoenmakers. In 2010 heeft hij de diploma's voor Schoenhersteller behaald. Tevens heeft Jevin goud gewonnen in de categorie 'leerling' tijdens de internationale vakwedstrijden voor schoenherstellers, dit was zowel voor Jevin als ook voor Wouter als leermeester zijnde een geweldige manier om Jevin zijn schooltijd af te sluiten.

 Ook zijn wij te volgen via facebook, hierop vindt u foto's van reparatie's zoals wij ze graag maken